Πώς να επιλέξετε το κρασί ;

wine1

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μας, να μάθετε για λευκό κρασί, κόκκινο, λευκό, υπέροχο, ημι-γλυκά και επίσης να στεγνώσει. Αυτή η γνώση είναι συνήθως αρκετά.

Το πρόβλημα αρχίζει όταν χρειάζεστε να επιλέξετε ένα εξαιρετικό κρασί στο κατάστημα, θα συζητήσουμε ζωτικής σημασίας λεπτές αποχρώσεις να γνωρίζετε όταν επιλέγετε ένα ποτό.

Πιστεύεται ότι για να προσδιορίσετε την κορυφαία ποιότητα που μόνο οι ειδικοί μπορούν να κόκκινου κρασιού (SOMMELIER), και το κοινό τύπο στο δρόμο, δεν μπορεί να κάνει. Στην πραγματικότητα, το κόκκινο κρασί στοιχεία με τις βασικές λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να κατανοήσουν τον ορισμό του καθενός.

Κανονισμοί επιλογή των λευκών κρασιών στο κατάστημα.

1. αποκτήσουν μόνο ξηρά και υπέροχα κρασιά.

Η αλήθεια ότι η ημι-γλυκά κόκκινα κρασιά προτιμήθηκαν στη Ρωσία και, επίσης, CIS εθνών. Συχνά χρησιμοποιείται για την παραγωγή της χαμηλότερης ποιότητας κόκκινο κρασί υλικά και απόβλητα από διάφορα άλλα είδη.

Επιπλέον, ημι-γλυκά κρασιά έχουν περισσότερα χημικά από την ξηρά όσο και γλυκά. Αυτό είναι επειδή σε στεγνό ποτήρι κρασιά, χωρίς ζάχαρη, έτσι ώστε να είναι δύσκολο να κάνετε τη βόλτα σας. Το γλυκό ποικιλίες είναι ένα φυσικό συντηρητικό είναι η ζάχαρη.

wine4

2. το όνομα του προμηθευτή.

Αποκτώντας ένα υπέροχο ποτήρι κρασί, συμφωνείτε να καταναλώνουν αλκοόλ χαμηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο περιέχει πολλά συντηρητικά και άλλα χημικά.

Στο πρόσωπο ετικέτες από εκλεκτά λευκά κρασιά είναι σίγουρος για να αποκαλύψει τον παραγωγό. Όλα ειλικρινής εγκαταστάσεις παραγωγής έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα τους θα είναι σίγουρα να αναγνωριστεί. Είναι με μεγάλα γράμματα στην ετικέτα δημοσιεύονται με το όνομά σου (brand name) και δεν κρύβει πίσω από τα ψιλά γράμματα.

3. η συγκομιδή του έτους.

Ταξινόμηση μεγάλο ποτήρι κρασί που συνδυάζει την αρχαία συγκομιδή. Αν αυτά τα στοιχεία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, το πιο πιθανό είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε αραιωμένο κάτω από το πυκνό ή άλλα επιτεύγματα της σύγχρονης χημείας.

4. Σταφύλια.

Κάτω από την κορυφή της ποιότητας του ένα ποτήρι κρασί και τη μεσαία τάξη, με την ανάμειξη (blending) των πολυάριθμες ποικιλίες σταφυλιών, ο προμηθευτής απαιτεί να τους καλέσει. Ως ένα παράδειγμα, ένα μπουκάλι ιταλικά κρασιά Chianti μπορεί να περιλαμβάνουν την τήρηση του είδους λεπτομέρειες: Sangiovese 80%, Colorino 10%, 10%, punitello.

wine3

Μεταξύ των ποικιλιών των σταφυλιών γίνεται μόνο εξαιρετικά ακριβό πώληση λευκό κρασί, δεν προσφέρονται στα καταστήματα.

Αν η ετικέτα δεν μπορεί να δει τη χαρακτική: “το λευκό κρασί από το να μαζέψει σταφύλια,” πριν το πιείτε, γίνονται από τα περισσεύματα που δεν έχουν προγραμματιστεί για την παραγωγή οίνων εξαιρετικής ποιότητας.

Η εξαίρεση είναι η Γαλλία λάθος. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τους προμηθευτές του έθνους μας έχουν το δικαίωμα να προτείνουν στην ετικέτα το είδος των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται. Η ποιότητα των στοιχείων είναι ρυθμισμένη σε περιφερειακή βάση.

5. Συσκευασία και επίσης παρασύρει.

Σας συμβουλεύω να αγοράσετε μόνο ένα μπουκάλι και βαρέλι λευκά κρασιά. Καταναλώνουν των εικόνων σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ιδανικό για το μαγείρεμα, ακόμα δεν μπορώ να πιω. Αν ο παραγωγός εξοικονομεί χρήματα για τη συσκευασία – ένα σημάδι της χαμηλής ποιότητας.

wine2

Κατά την επιλογή των κρασιών, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ιστοσελίδα της κυκλοφορίας. Πρέπει να μην ροής ή έτρεξε έξω. Σύγχρονη σωλήνων για το λευκό κρασί φτιαγμένο από ξύλο και πλαστικό. Αν και το πλαστικό είναι υγρό, αλλά ξύλινα βύσματα είναι καλύτερα, δεδομένου ότι δεν επηρεάζουν τη γεύση και την οσμή. Το πρώτο βήμα μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού, ένας έμπειρος λευκό κρασί τα αρώματα, όπως και ο φελλός. Αν πραγματικά νιώθω μπορούμε μυρωδιά, δεν μπορεί να καταναλώσει αλκοόλ το κρασί που έχει φθαρεί.

6. Το κόστος του μπουκαλιού.

Απλά αδαείς ιδιώτες νομίζω ότι υπάρχει μια άριστη ένα ποτήρι κρασί για να αγοράσουν σε τιμή που απαριθμούνται κατωτέρω 350 ρούβλια ανά μπουκάλι. Θαύματα δεν λαμβάνουν χώρα, μια άριστη ποιότητα του προϊόντος δεν μπορεί να είναι οικονομικό.

μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *