ότι προωθεί τη δημιουργία των κιρσών και πώς να τους αποτρέψει

ότι προωθεί τη δημιουργία των κιρσών και πώς να τους αποτρέψει

Οι αιμορροΐδες στον πρωκτό ή στο ορθό, το κάτω μέρος της έναρξης των βλαβών. Τριάντα χρόνια, οι μισοί από τους ανθρώπους θα βιώσουν τον κνησμό και επώδυνο πρόβλημα όταν τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται, είναι φλεγμονή.

ποιες είναι οι πιο κοινές αιτίες των κιρσών

ποιες είναι οι πιο κοινές αιτίες των κιρσώνΤα κανονικά μαξιλάρια της πρωκτικής λειτουργίας, ο ακριβής κανονισμός σκαμνιών παίζουν έναν ρόλο. Ο κακόβουλος τρόπος ζωής, Η ηλικία της προόδου και της προσπάθειας με δραστηριότητες από αυτά τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και γίνονται φλεγμονή. Εάν καταλαβαίνετε γιατί αναπτύσσετε αιμορροΐδες και αγγειακές ασθένειες, μπορείτε να κάνετε περισσότερα για τη θεραπεία ή την πρόληψη υποτροπής.

Η ανάπτυξη των αιμορροΐδων αιμορροΐδες οι πρωκτικές αρτηρίες περιοχή και φλέβες rendez-vous σημείο (αυτό είναι το λεγόμενο διακλάδωση) σε υψηλό βαθμό ανάπτυξης του φορτίου. Αυτό είναι συνήθως η δυσκοιλιότητα που συνδέονται προσπάθειες, βαριά ανύψωση ή βήχα. Δημιουργία την ίδια στιγμή, η ταχύτητα του συνδετικού ιστού αδυναμία, η οποία είναι φυσική www.ypyp.gr εμφάνιση παράγοντες, ή ακόμα και την ζωή τους ως αποτέλεσμα των αποκτηθέντων παράγοντες, ως αποτέλεσμα της μπορεί επίσης να αναπτυχθεί.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ένα καλό συνήθειες του τρόπου ζωής, μπορούμε να κάνουμε πολλά στην ανάπτυξη των αιμορροΐδων. Η φλεβική πίεση ανεβαίνει, η πρωκτική περιοχή του συνδετικού ιστού είναι αποδυναμωμένη και με σωρούς από το σχηματισμό από τις ακόλουθες αιτίες: Δυσκοιλιότητα, το τέντωμα λόγω Διάρροια, συχνές κενώσεις από την

Εργασία, τον αθλητισμό: αυξημένη κοιλιακούς και τους ραχιαίους μυς δουλειά, ειδικά κάθετο στέλεχος του δραστηριότητες όπως ιππασία, βαριά ανύψωση, κάμψη, η Παχυσαρκία και η αυξημένη ενδοκοιλιακή πίεση από το στέλεχος φλέβες είναι η πίεση του αίματος αυξάνει επίσης το Στράγγισμα του βήχα, ιδίως η μακροχρόνια νόσος των αεραγωγών στην Εγκυμοσύνη (λόγω αύξησης της μήτρας πίεση στην πυελική φλέβα) και τον τοκετό, Αδυναμία του συνδετικού ιστού (γενετική, οικογένεια, αθροιστική) πρωκτική επαφή άλλες ασθένειες: χρόνια ηπατική νόσο, καρκίνος του ορθού

Διατροφή και καθιστική ζωή ως η αιτία των αιμορροΐδες παράγοντες κινδύνου ως ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρω το λάθος δίαιτα. Πολλοί πιστεύουν ότι η Δυτική τροφή είναι υπεύθυνη για τις αιμορροΐδες μπορεί να είναι υψηλή και μια επανάληψη του πριν. Η σύγχρονη κουλτούρα της διατροφής είναι το φαγητό υποβάλλεται σε επεξεργασία, η διατροφή είναι fiber-poor. Παρατήρησε, για παράδειγμα, οι αφρικανικές χώρες ότι η συχνότητα εμφάνισης αιμορροΐδες είναι σημαντικά πιο σπάνια από ό, τι οι πιο ανεπτυγμένες χώρες του πληθυσμού.

Η διόγκωση της τροφής (Ε. Ζ. κρεμμύδια, άνθρακα), ζάχαρη και ζωικά λίπη κατανάλωση, καθώς και στη διατροφή ινών αυξάνει τον κίνδυνο, όσο πάρα πολύ μικρή κατανάλωση υγρών. Άλλοι έχουν μια καθιστική ζωή είναι οι αιμορροΐδες, αν και ο κύριος λόγος: η θέση των καθισμάτων στην εργασία, η αύξηση των κοιλιακών και ραχιαίων μυών δουλειά, ειδικά κατακόρυφο στέλεχος δραστηριότητες (π. χ. ιππασία, βαριά ανύψωση, κάμψη, κ. λπ.). Η ζήτηση θα προκύψει, η οποία τα ποδήλατα μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο, ή ήδη σχηματίζεται πόλους σε περίπτωση παραπόνων, αν σας επιτρέπεται να οδηγούν ένα ποδήλατο.

Πώς να αποτρέψει το σχηματισμό των αιμορροΐδων; Συνιστάται η ανάπτυξη ή η πρόληψη αιμορροΐδων κατά προτίμηση με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες ή συμπληρώματα ινών. Επιπλέον, αξίζει να δίνετε προσοχή στο σωστό ποσό της ημερήσιας πρόσληψης υγρών για να αποφευχθεί η δυσκοιλιότητα και η δυσκοιλιότητα συνοδεύεται από ένα βαρύ προσπάθεια. Τακτική άσκηση, μεταξύ άλλων, η επανάληψη  μπορεί να βοηθήσει

σχεδόν κάθε δεν είναι πάρα πολύ βαρύ, ξαφνικά αγωνίζεται με hasprés χωρίς άσκηση μπορεί να προταθεί (για παράδειγμα, κολύμπι, τρέξιμο, κλπ.) Συνιστάται να αποφευχθεί η μακροχρόνια εργασία ή συνεδρία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις συνήθειες των κινήσεων του εντέρου, τον καθημερινό ρυθμό, και όχι το πρόβλημα μας, όταν μπορεί να είναι εύκολα θέλουμε τον εαυτό μας. Η υποκείμενη αιτία για την πρόληψη λίγο καλύτερα κοιτάζοντας πώς μπορούμε να αποτρέψουμε ή να

πώς να φροντίζει για τα πόδια, με μια τάση προς το

πώς να φροντίζει για τα πόδια, με μια τάση προς τοκαθυστερήσει το σχηματισμό των αιμορροΐδων. Αιμορροΐδες, αν και ακίνδυνο από μόνα τους, Πολλαπλές ή σοβαρές επιπλοκές. Είναι συνήθως καλύτερο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό αμέσως για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Στο άρθρο μας έχουμε συγκεντρωθεί για τις πιο κοινές επιπλοκές Πολωνοί. Η aranyérre ως δυσάρεστη, επώδυνη, αλλά όχι σοβαρή ασθένεια. Αυτό είναι σωστό, διότι το azaranyér – ειδικά στο εσωτερικό, η πρώτη φάση – συχνά ακόμη και να προκαλέσει συμπτώματα, κανένα από τα σωρούς επίσης σχετικά εύκολο να διαχειριστεί.

Αλλά όπως κάθε άλλη ασθένεια, ασθένεια μπορεί να είναι επιπλοκές. Ευτυχώς, επίσης, έχουν διαχειρίσιμα προβλήματα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν εντοπίζονται και επαγγελματική βοήθεια πρέπει να αναζητηθεί το συντομότερο δυνατόν. Εδώ είναι οι πιο κοινές επιπλοκές!

Σωροί κρίσης ασθένεια είναι ίσως η πιο κοινή επιπλοκή της λεγόμενης κρίσης πόλων. Στην πραγματικότητα συσσωρεύεται ξαφνικά ο αποκλεισμός των μέσων μεταφοράς. Αυτή τη στιγμή, οι αιμορροΐδες πρήζονται, μολύνονται. Συνήθως babnyi μεγέθους σκληρό, επώδυνη, μπλε-μωβ οζίδιο ψηλαφητή σε αυτή την ώρα του ορθού.

Ως αποτέλεσμα, χαμηλό πυρετό, ορισμένες το πρόβλημα, αδυναμία, elesettség αίσθηση του συνοδεία. Σωροί κρίσης είναι συνήθως ένας μεγάλος πόνος. Σε αυτή την περίπτωση είναι επείγον να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό, κυρίως πρωκτολόγο, ή χειρουργό! Η πρόταση ειδικός μπορεί να είναι φαρμακευτική αγωγή, αλλά μεγάλο μέρος της αφαίρεσης μπορεί να είναι μια λύση αμέσως.

Σωρούς κρίση, σημαντική φλεβική αιμορραγία μπορεί επίσης να προκαλέσει ορισμένες περιπτώσεις, αλλά πέρα από αυτό, το φαινόμενο είναι τρομακτικό, το μεγαλύτερο κακό δεν κάνει, σύντομα beal των ζώων. Σοβαρή αναιμία μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία είναι

επίσης πολύ κοινή επιπλοκή της αιμορροΐδες περίπτωση αιμορραγίας. Η πρώτη εμπειρία με ένα τρομακτικό φαινόμενο, όπως αιμορραγία του ορθού σημάδια σοβαρές ασθένειες, όπως ο πρωκτικός καρκίνος. Ως εκ τούτου, αν έχετε βιώσει κάτι, είναι, επίσης, συνιστάται να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό, ο οποίος θα βρείτε μια λεπτομερή εξέταση (για παράδειγμα, κολονοσκόπηση) να βρείτε την αιμορραγία ακριβής αιτία.

 

μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *