Οφέλη για την υγεία του οίνου

wine7

Αναφέροντας τα οφέλη του λικέρ να αποθαρρύνει τους οπαδούς της νηφάλιο τρόπο ζωής, δεν απορρίπτει να αναγνωρίσει αυτή την αλήθεια, ισχυριζόμενοι ότι το αλκοόλ είναι επικίνδυνο. Ωστόσο, οι ερευνητές από το Yale College είχαν την ικανότητα να επιβεβαιώσει τα οφέλη του merlot και τις θετικές επιπτώσεις για το σώμα ως σύνολο. Παρ ‘ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που πρέπει να εξεταστούν σε αυτό το θέμα.

Την ποιότητα. Χρήσιμο άριστη ποιότητα ξηρό merlot. Αν το πιο πιθανό είναι να το κατάστημα για να αγοράσετε το φτηνότερο κρασί, δεν την επιθυμία για τη χρήση του.

Πιθανότατα, πριν μείγμα οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και αρώματα, τα οποία φυσικά και επίσης το κρασί

Αριθμός. Σε χώρες με ανεπτυγμένη την κουλτούρα του αλκοόλ σε κατάσταση μέθης γυαλιά πιστεύω, καθώς έχουμε μπουκάλια. Λόγω του γεγονότος ότι μιλάμε για την ενέργεια, και επίσης σχετικά με τους κινδύνους.

wine6

Περιορισμοί. Το Merlot είναι χρήσιμο όχι σε όλα. Σε πολλές χρόνιες ασθένειες, αντενδείκνυται, ιδιαίτερα αν τα άτομα που παίρνουν ναρκωτικά. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ καλύτερα να ζητούν συμβουλές από έναν ιατρικό επαγγελματία.

Το Merlot είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B, B2, B6, PP, ανόργανα άλατα, ιώδιο, μαγγάνιο, θαλάσσιας ενυδρίδας, τιτάνιο, κάλιο και επίσης φώσφορο. Οι ουσίες αυτές να προαγάγει το μεταβολισμό, και την καλύτερη γενική ευεξία. Οι τανίνες που περιέχονται στο νερό, εύκαμπτα σκάφη. Το κόκκινο κρασί ανακουφίζει, ανακουφίζει από την ένταση, προωθεί την πείνα, καθώς και χοληστερόλης αποτέλεσμα. Υπάρχει επίσης μια νέα οδηγίες στη θεραπεία – vinateria.

Πολύ περισσότερο merlot έχει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για το σμάλτο. Αποφεύγει την προσκόλληση των μικροβίων στα δόντια και τα ούλα ιστών, εμποδίζοντας τη φθορά των δοντιών για να δημιουργήσει. Εξαιρετικά, λευκό κρασί, ωστόσο, είναι επιζήμια για τα δόντια, ως αποτέλεσμα της υψηλής οξύτητας επιδεινώσει το σμάλτο. Για να αντισταθμίσει το όξινο λευκό κρασί θα πρέπει να τρώνε δύσκολο τυριά.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το κρασί βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου, ωστόσο, αυτή η θεωρία δεν έχει αποδειχθεί

Μια έρευνα στο Harvard College 20,000 κυρίες για 13 χρόνια, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της merlot σε βάρος τους. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Προτείνουν ότι εκείνοι που κατανάλωναν αλκοόλ 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί την ημέρα, είχαν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος και την απώλεια βάρους.

Εφημερίδα της Διατροφικής Βιοχημείας κυκλοφόρησε μια μελέτη σχετικά με αυτό ότι τα σταφύλια λειτουργεί στο σώμα, εκτός από όσα κτίρια είναι το κόκκινο κρασί και στη διαφήμιση μείωση του βάρους.

wine5

Η μελέτη έδειξε ότι τα ποντίκια υπολογιστών είχαν λιγότερες πιθανότητες συσσώρευση του λίπους στο ήπαρ και ότι είχαν χαμηλότερο επίπεδο του σακχάρου στο αίμα επίπεδα, όταν ήταν υπό την προϋπόθεση απομακρύνει από κόκκινα σταφύλια. Οξύ αυξάνεται μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων.

Merlot ως σνακ

Προσπάθεια για να λάβει merlot αντί για μια νύχτα θεραπεία. Είναι κατανοητό ότι ένα ποτήρι merlot έχει λιγότερες θερμίδες από το παγωτό, το αεράκι ή μάρκες. Αυτό είναι φτωχό σε λίπη.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Linda Μοναχός είναι για ένα σνακ και να ρίξει 3 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες. Τη βοήθησε να μειώσει τη ζάχαρη πόθους τροφίμων, καθώς και καταναλώνουν πολύ λιγότερο θραύσματα κεράσματα πριν πάτε για ύπνο.

Οφέλη για την υγεία από το κόκκινο κρασί

Λόγω της υψηλής web περιεκτικότητα σε ρεσβερατρόλη, merlot έχει πολλά υγεία και την ευεξία πλεονεκτήματα.

μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *