Στυτική δυσλειτουργία: από τη διάγνωση έως τη θεραπεία

Ας δούμε τις αιτίες που υπάρχουν καθώς και τις θεραπείες που μπορούν να βελτιώσουν τις σεξουαλικές σχέσεις. Στυτική δυσλειτουργία: από τη διάγνωση έως τη θεραπεία. Επτά ερωτήσεις σχετικά με το προφυλακτικό για τις γυναίκες. Mycoplasma. Genitalium-αιτίες, συμπτώματα και θεραπεία.

La petite mort: τι είναι και γιατί συμβαίνει; Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει το 50% όλων των ανδρών κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά πολλές φορές το άτομο δεν επισκέπτεται γιατρό επειδή μπορεί να είναι ενοχλητικό. Μπορεί να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, τόσο σωματικούς όσο και ψυχολογικούς.

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

Η στυτική δυσλειτουργία είναι η αδυναμία διατήρησης μιας στύσης που είναι αρκετά σκληρή για να πραγματοποιήσει μια σεξουαλική επαφή. Είναι ένα πρόβλημα που συχνά συνδέεται με τη γήρανση, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που έχει σημασία. Είναι μια ασθένεια στην οποία εμπλέκονται τόσο φυσικοί όσο και ψυχολογικοί παράγοντες. Μερικοί παράγοντες όπως το κάπνισμα, ο αλκοολισμός, η χρήση ναρκωτικών και ο καθιστικός τρόπος ζωής είναι παράγοντες κινδύνου όταν πρόκειται για αυτή την ασθένεια.

Επιπλέον, υπάρχουν ασθένειες που μπορούν να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία. Τα πιο συνηθισμένα είναι αυτά που σχετίζονται με την καρδιά, την υπέρταση και τον διαβήτη. Ακόμη και ψυχολογικοί παράγοντες όπως το άγχος, το άγχος, η κατάθλιψη και, επιπλέον, το τραύμα από παρελθόντα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε στυτική δυσλειτουργία.

Ποιος πάσχει από στυτική δυσλειτουργία; Εκτιμάται ότι η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει μεταξύ 10 και 52% των ανδρών ηλικίας 40-70 ετών. Αυτή η κατάσταση είναι συχνά συχνότερη στους ηλικιωμένους ενήλικες. Πάνω από το 50% όλων των ανδρών άνω των 60 ετών υποφέρουν από αυτό.

Στυτική δυσλειτουργία και ηλικία. Με το πέρασμα του χρόνου, η δύναμη της στύσης μειώνεται και ο χρόνος για την επίτευξη μιας στύσης μειώνεται. Όλες οι αλλαγές του δεν είναι παθολογικές και δεν μειώνουν τη σεξουαλικότητα του λαού.

Τι μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία;

  • Γυναίκα δίνοντας κόκκινη κάρτα για στυτική δυσλειτουργία
  • Ηλικία
  • Οι ασθένειες που αναφέρονται παραπάνω
  • Η κατάθλιψη, η απάθεια και η θλίψη μειώνουν τη σεξουαλική ορμή και την ευχαρίστηση στο σεξ.
  • Η κατάθλιψη μπορεί επίσης να προκαλέσει μειωμένη λίμπιντο.

Φάρμακα για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης κλπ.υπάρχουν επίσης και άλλες θεραπείες που επηρεάζουν αυτή την κατάσταση, όπως η χημειοθεραπεία, η ακτινοθεραπεία και ορισμένες χειρουργικές επεμβάσεις.
Τραυματισμοί στη σπονδυλική στήλη. Δεν είναι όλοι οι ασθενείς με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να κάνουν σεξ. Η ικανότητα να πάρετε μια στύση ή Οργασμό εξαρτάται από το πού έχει συμβεί ο τραυματισμός.

Πρόσληψη αλκοόλ και ναρκωτικών. Το αλκοόλ είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που εμποδίζουν μια στύση. Διάγνωση Διάγνωση στους γιατρούς. Κλινικό ιστορικό. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις πιθανές αιτίες. Είναι επίσης σημαντικό να κάνετε συνέντευξη από τον σεξουαλικό σύντροφο.

Φυσική εξέταση (η οποία περιλαμβάνει τα γεννητικά όργανα καθώς και μια ορθική εξέταση). Εργαστηριακές εξετάσεις. Ο σκοπός των εργαστηριακών εξετάσεων είναι να αποκλειστούν οι ορμονικές αλλαγές και να μετρηθούν τα επίπεδα τεστοστερόνης και προλακτίνης.

Θεραπεία

Τα σεξουαλικά προβλήματα είναι συχνά ενοχλητικά, γι ‘ αυτό πολλοί δεν μιλάνε με έναν ειδικό και έτσι δεν λαμβάνουν έγκαιρη θεραπεία. Επομένως, πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε είναι σεξουαλικό είτε όχι.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι ασθενείς που αισθάνονται δυσφορία να μιλήσουν με έναν ειδικό. Οι γιατροί μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να ρωτήσουν τους ασθενείς τους για τη σεξουαλική τους ζωή, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Όταν πρόκειται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο γιατρός θα ανακαλύψει ποια θεραπεία συνιστάται με βάση τα αποτελέσματα της φυσικής εξέτασης και των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς.

Προφορική ιατρική. Χάπια στο χέρι. Το κιτρικό άλας Sildenafil (γνωστό ως viagra) είναι η πρώτη επεξεργασία. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος, που είναι ο μηχανισμός που προκαλεί την εμφάνιση της στύσης.

Έχει κάποια μειονεκτήματα. Θα πρέπει να λαμβάνεται 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή και απαιτεί επίσης σεξουαλική διέγερση. Το φάρμακο δεν συνιστάται επίσης για άτομα με καρδιακά προβλήματα και ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία με νιτρογλυκερίνη.

Άλλες θεραπείες

Ενδοκαρβική θεραπεία. Αυτό αποτελείται από ενέσεις που τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τον σπηλαιώδη κόλπο του πέους (στο σώμα). Δεν είναι μια κατάλληλη μέθοδος για όλους τους ασθενείς. Πόθος. Αυτή είναι η πρώτη επιλογή για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Το πέος εισάγεται σε έναν κύλινδρο με μηχανισμό αναρρόφησης. Όταν ενεργοποιηθεί, το αίμα εισέρχεται στο πέος και εμφανίζεται στύση. Στη συνέχεια τοποθετείται ένας δακτύλιος σιλικόνης στη βάση του πέους, ο οποίος εξουδετερώνει την εξαφάνιση του αίματος και η στύση θα διατηρηθεί στη συνέχεια.

Πρόθεση-εμφύτευμα στο πέος. Αυτή η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο σε πιο σοβαρές περιπτώσεις. Αγοράστε Kamagra 100mg προφορική ζελέ. 4.2 Kamagra Προφορική Ζελέ. Kamagra 100mg προφορική ζελατίνα ενάντια στα προβλήματα δύναμης. Το Kamagra είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο που μοιάζει με γέλη και μειώνει τα προβλήματα στύσης. Σήμερα, πάρα πολλοί Σουηδοί άνδρες επηρεάζονται από ανικανότητα, στυτική δυσλειτουργία, μειωμένη σεξουαλική ορμή ή προβλήματα για να πάρουν στύση ή να τη διατηρήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η κάψουλα που λαμβάνετε όταν αγοράζετε το Kamagra κάνει τις ουσίες στο φάρμακο πιο γρήγορες όταν το καταπιείτε. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ο συλλογικός όρος για ανικανότητα, στυτική δυσλειτουργία, μειωμένη σεξουαλική ορμή ή προβλήματα για τη διατήρηση και τη δημιουργία στύσης ή στύσης.

Πώς λειτουργεί το ζελέ Kamagra; Χρησιμοποιήστε ζελέ Kamagra λίγο πριν τη σεξουαλική επαφή ή σε στενές σχέσεις και καταστάσεις. Το φάρμακο βοηθά με τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο αρσενικό ή θηλυκό φύλο, έτσι ώστε τα κύτταρα του αίματος γίνονται διασταλμένα και περισσότερο αίμα μπορεί να παρέχεται στο πέος.

Προκειμένου η καμάρα να έχει αξιοσημείωτο αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα να πάρετε σεξουαλικά ενθουσιασμένοι. Έτσι, η δραστική ουσία στο Kamagra, το sildenafil δεν σας κάνει πιο ενθουσιασμένους ή καυλωμένους, αλλά μόνο βοηθά στη δημιουργία ή τη διατήρηση της στύσης σας.

Μέσω της αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος στο πέος, τα σπηλαιώδη σώματα γεμίζουν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και αυτό στη συνέχεια προκαλεί μια πιο κατάλληλη και πιο ανθεκτική στύση. Η καμάρα διορθώνει μόνο την κατάσταση των σεξουαλικά διεγερμένων ανδρών και δεν μπορεί να δημιουργήσει στύση αν δεν είστε σεξουαλικά διεγερμένοι. Εάν έχετε προβλήματα με τη δύναμη, ωστόσο, η καμάρα μπορεί να σας βοηθήσει. Το κύριο συστατικό του Kamara είναι το Sildenafil και βρίσκεται σε άλλες θεραπείες ισχύος.

μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *